komplett kostenlos dating seiten 24. svibnja 2018. u Katedrali sv. Stošije teen dating sits održati će se koncert zbora Slovenske filharmonije u sklopu otvorenja 11. Međunarodnog natjecanje pjevačkih zborova.

Zbor Slovenske filharmonije ustanovljen je kao profesionalni zbor 1991. pod imenom Slovenski komorni zbor. Vođen je dirigenticom Martinom Batič od sezone 2012./13.

Zbor, koji se sastoji od 40 članova i koji je dio Slovenske filharmonije od 1998. izvodi u prosjeku 35 koncerta po sezoni, a uz to i mnoge druge programe. Uglavnom izvode a capella djela skladatelja iz različitih glazbenih perioda u vokalnoj filharmoniji te često surađuju sa Slovenskim filharmonijskim orkestrom kao i sa ostalim slovenskim i stranim orkestrima u vokalno instrumentalnim izvedbama.

Zbor posjeduje značajnu diskografsku kolekciju koja broji više od 80 kompaktnih diskova u kolekcijama Musica sacra Slovenica i Slovenska zborovska glasba tako predstavljajući antologijski izbor slovenske zborske glazbe, svete i  svjetovne.

Matina Batič uspješno je vodila zborove Slovenskog narodnog kazališta, Opera i Balet u Ljubljani od 2004. do 2009. godine. Od jeseni, 2009. godine postala je ravnateljica Slovenske filharmonije u području zborske glazbe te od 2012. godine radi kao umjetnička ravnateljica zbora Slovenske filharmonije.

chat for teenagers Na koncert u akustički besprijekornom prostoru zadarske katedrale svete Stošije, svi su dobrodošli.

international dating sites for free Ulaz je slobodan.

 

PRIJAVE ZA 11. MEĐUNARODNO NATJECANJE PJEVAČKIH ZBOROVA 2017./18. I DALJE SU OTVORENE:

Možete se prijaviti na sljedećem linku: Prijavnica